Voordat je begint

Welkom!

Wat goed dat je hebt besloten weer baas over eigen leven te worden! Dit programma gaat je daarbij helpen, zodat jij straks weer de regie over jouw leven terugpakt.

Download voordat je begint alvast het werkboek. Daarin maak je straks alle opdrachten. Zo heb je één overzichtelijke plek waarin je nog eens terug kunt bladeren.

Om onze mooie bomen te besparen, is het werkboek zo gemaakt dat je alles op je computer in kan vullen en opslaan. Printen kan altijd nog, maar is zeker niet nodig. Download het werkboek dus en sla het op.

En om in de flow te komen bij het maken van de oefeningen, hierbij de playlist Baas over eigen leven!

Mocht je ergens niet uitkomen of vragen hebben, neem dan contact op via het contactformulier. Vergeet niet te vermelden dat je meedoet aan het online programma Baas over eigen leven.

    Om je te helpen het geleerde optimaal toe te passen en echt verschil te gaan merken, kun je per keer een maximum aantal lessen volgen. Zo heb je een stok achter de deur om er echt mee aan de slag te gaan en niet alleen de lessen te bekijken ;). Bovendien voorkomen we zo dat je teveel in één keer wil toepassen. Later kun je dan weer verder met de volgende lessen.

    Tot zover alle info die je nodig hebt om van start te gaan. Ben je er klaar voor? Start dan met Baas over je tijd.

    Heel veel succes en plezier!

    Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.