Yaël online leerprogramma

ONLINE TRAJECT

Gelukkige Gewoontes

Haal meer geluk uit je dagelijks leven. Direct toepasbaar, blijvend merkbaar en wetenschappelijk onderbouwd.

Een groot deel van hoe gelukkig je bent, ligt in eigen handen, zo blijkt uit onderzoek. In hoe je denkt en in wat je doet. Een manier om structureel je gedachten en gedrag in je voordeel in te zetten, is door gewoontes aan te leren. Daarmee vergroot je blijvend je levenskwaliteit. Zodat je weer enthousiast, voldaan en je ideale zelf kunt zijn.

Wel: blijvend meer uit je dagelijks leven halen, meer geluk met helpende gewoontes

Niet meer: geleefd worden, wachten op ideale omstandigheden en je afvragen ‘is dit het nou?’.

Is dit traject geschikt voor jou?

HERKEN JIJ DIT?

Kun je meerdere hokjes hierboven aanvinken?
Dan past dit traject bij jou.

Het online traject Gelukkige Gewoontes volg je één op één in vier mentorsessies van een uur. Vóór elke sessie ga je aan de slag met video’s, reflectieopdrachten en experimenten. Je leert over wat jouw geluk bepaalt en hoe je blijvend je geluk vergroot.

WAT LEER JE

Je leert in dit
online traject

WAT JE KRIJGT

Dit krijg je allemaal

Investering: neem contact op

Let's do this! Plan een gesprek in

In het gesprek kijken we samen of je in aanmerking komt voor het Gelukkige Gewoontes traject. Alleen als we vanuit beide kanten enthousiast zijn, gaan we van start.

Wat klanten zeggen

Mijn klanten leggen het veel beter uit

Ik gun iedereen zo’n fijne mentor als Yaël!

Het Gelukkige Gewoontes traject heeft mij geholpen dagelijkse gewoontes te doorbreken. Met als resultaat dat ik nu meer werk- en privé geluk ervaar. Ik kan beter mijn eigen behoeftes inplannen en voorkomen dat ik in oude valkuilen verval. Yaël heeft een programma waarbij toepasbaarheid en ook continuïteit vooropstaat wat mij zeer aansprak. Dit houdt in dat je met beproefde technieken je dagelijkse gewoontes kunt aanpassen zodat je je beoogde doelen bereikt.

Werken met Yaël is inspirerend. Ik zou het iedereen aanraden. Ze is enthousiast, spontaan, goed voorbereid, kan goed luisteren en laat de deelnemers in hun waarde. Yaël komt met voorbeelden die je aanspreken waarbij ze haar creativiteit loslaat waardoor het verfrissend is en vooral niet saai is.

Timo Rutten – Inofil

Yaël weet goed waar ze het over heeft en biedt veel praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Ze is enthousiast en inspirerend, en weet moeiteloos verbinding te maken. Hierdoor creëert ze een veilige omgeving en is het voor mij een persoonlijk leertraject geworden met veel diepgang. Een echte aanrader dus als je meer grip wilt krijgen op gewoontes en dit blijvend wilt inzetten.

Wouter ten Have – medewerker gemeente

Weet je niet meer zo goed wat je wilt op of met je werk? Of vind je je werk niet (meer) zo leuk? Of ervaar je misschien uitdagingen in de werk-privé balans? Bel Yaël!

Met Gelukkige Gewoontes krijg je inzicht in jezelf, je drijfveren en waar het nou precies knelt. Geen zware therapeutische sessies maar laagdrempelige en effectieve stappen in het leren van Gelukkige Gewoontes. Niet alleen voor een dag of week, maar je leert ook hoe dit structureel op de lange termijn vol te houden. Plus het is nog leuk ook!

Yaël’s begeleiding is van hoog professioneel niveau waarbij ze haar persoonlijke touch bewaart. Ik heb het traject ervaren als een mooi afgestemd geheel dat goede elementen samenpakt en toewerkt naar een borging op de lange termijn. Ik zie haar drive en kundigheid in de oefeningen en voelde me gezien, gehoord en heel belangrijk: ook echt geholpen!.

Frans Vereijken – Rabobank