WERKGELUK

Werkgeluk werkboek

Betrap jij jezelf er weleens op dat je enorm uitkijkt naar het weekend en opkijkt tegen de start van de werkweek? Je bent echt niet de enige! Een kwart van de werkenden in Nederland geeft zichzelf een score van 6 of lager op werkgeluk. En met het oog op het groeiend aantal burn-outklachten is het hoog tijd dat we daar wat aan doen. Er is in de wetenschap ontzettend veel bekend over effectieve interventies die werkgeluk vergroten. Tijd om dat te gaan vertalen naar de praktijk!
 
Moet je dan altijd maar blij zijn op het werk? Nee, werkgeluk gaat over veel meer dan dat. Het gaat over verbondenheid, zingeving en ontwikkeling. Wanneer je meer werkgeluk ervaart, ben je 43% productiever, verzuim je 66% minder en ben je 300% innovatiever. Met de oefeningen in dit boek ga je aan de slag met de vier factoren die bijdragen aan je werkgeluk, de vier p’s van werkgeluk: people, purpose, progress en pleasure. 

People: sociale verbondenheid. Dat houdt in dat we ons verbonden voelen met collega’s en het gevoel hebben erbij te horen.

Purpose: bijdrage aan een groter geheel. Dat groter geheel kan voor iedereen anders zijn. Voor de een is het duurzaamheid, voor de ander inclusiviteit of rechtvaardigheid.

Progress: persoonlijke ontwikkeling. Voornamelijk wanneer je zelf bepaalt waarin je jezelf ontwikkelt.

Pleasure: plezier en flow. Het korte termijn aspect van werkgeluk dat gaat over de leuke momenten en positieve emoties.

WERKBOEK

Werkgeluk werkboek

In dit boek worden wetenschappelijke inzichten over geluk vertaald in praktische oefeningen om je werkgeluk te versterken. Je krijgt volop oefeningen per P met concrete acties die bijdragen aan het vergroten en versterken van je werkgeluk. Doe de oefeningen een voor een, random of kies er een paar uit die bij je passen – en vergroot zo je werkgeluk, met alle positieve gevolgen van dien.

Prijs: €19,99 (incl. btw).

Bestel het nu!

Wil je meerdere boeken bestellen? Bijvoorbeeld als (kerst)cadeau voor je werknemers? Verschillende teams zijn je al voorgegaan. Informeer naar de mogelijkheden en staffelkorting via info@yaelrosen.nl.