WERKGELUK

Workshop

digitaal – voor teams – 3 x 2,5 uur

Tijdens deze digitale workshop leer je op speelse wijze hoe je jouw werkgeluk kunt versterken en ga je hier concreet mee aan de slag. De workshop werkgeluk bestaat uit drie delen en heeft als doel het bieden van handvatten om je te helpen jouw eigen werkgeluk te versterken. Elk deel duurt ruim twee uur en vindt plaats in MS Teams. Tijdens de workshop behandelen we het volgende:

Lees meer

WERKGELUK

Inspiratiesessie

digitaal – voor teams – 0,5 tot 2 uur

Tijdens de online inspiratiesessie neem ik luisteraars op een speelse manier mee in een leven met nóg meer werkgeluk. Dat doe ik aan de hand van de vier P’s: waarover ik ook schrijf in mijn boek. Deelnemers hebben aan het eind van deze sessie een dosis inspiratie opgedaan, positieve energie gekregen en concrete handvatten meegekregen voor het vasthouden en versterken van hun werkgeluk.

Lees meer

WERKBOEK

Werkgeluk

Wil je meerdere boeken bestellen? Verschillende teams zijn je al voorgegaan. Informeer naar de mogelijkheden en staffelkorting via info@yaelrosen.nl.

In dit boek worden wetenschappelijke inzichten over geluk vertaald in praktische oefeningen om je werkgeluk te versterken. Je krijgt volop oefeningen per P met concrete acties die bijdragen aan het vergroten en versterken van je werkgeluk. Doe de oefeningen een voor een, random of kies er een paar uit die bij je passen – en vergroot zo je werkgeluk, met alle positieve gevolgen van dien.

Lees meer