Dankjewel en welkom! 

Je inschrijving is gelukt! Super leuk dat je het e-book Meer werkgeluk in vier stappen hebt aangevraagd. Je ontvangt het binnen een paar minuten in je inbox. Check ook even je spam als je de mail niet kunt vinden.

 

Wil je direct maximaal je werkgeluk vergroten? Koop dan het Werkgeluk werkboek.

Bekijk de video hieronder waarin ik veelgestelde vragen over het Werkgeluk werkboek beantwoord.

 

Je wil graag meer geluk uit werk halen, maar

 • Je weet niet waar te beginnen
 • Wat je tot nu toe geprobeerd hebt, heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd
 • Je wordt moedeloos van die knoop in je maag elke zondagavond
 • Je voelt je geleefd door de waan van de dag

 

Uitkijken naar je pensioen? Of uitkijken naar maandag?

Leven voor het weekend? Of ook voor de tijd daar tussenin?

 

Ga aan de slag met peoplepurposeprogress en pleasure en voel je een geluksvogel.

Betrap je jezelf er weleens op dat je enorm uitziet naar je vrije dagen en dat je opkijkt tegen de start van de werkweek? Je bent echt niet de enige! Een kwart van de werkenden geeft zichzelf een score van 6 of lager op werkgeluk. Met het oog op het snelgroeiende aantal burn-outs is het hoog tijd dat we daar wat aan doen.

Wanneer je meer werkgeluk ervaart, ben je 43% productiever, verzuim je 66% minder en ben je maar liefst 300% innovatiever. In het ‘Werkgeluk werkboek’ maak je kennis met de vier p’s van werkgeluk: People, Purpose, Progress en Pleasure. Je ontdekt wat er in de wetenschap bekend is over het vergroten van je werkgeluk te versterken. Want het leven is zo veel mooier als we daar allemaal wat meer geluk uit te halen!

Lees het Werkgeluk werkboek en leer

 • Waarom het tot nu toe nog niet gelukt is om effectief je werkgeluk te vergroten
 • Hoe je brein je voor de gek houdt
 • Wat wel werkt om je werkgeluk te vergroten
 • Wat voor interessante experimenten er allemaal zijn gedaan en wat die ons leren
 • Hoe je die kennis toepast op talloze manieren
 • Hoe je jouw werkgeluk effectief en langdurig vergroot, zodat je weer met zin naar je werk gaat en de werkweek met een voldaan gevoel afsluit
Inhoudsopgave van het Werkgeluk werkboek

 

Voor wie is het boek bedoeld?

 • Het Werkgeluk werkboek is bedoeld voor mensen die hun werkgeluk willen vergroten en bereid zijn om actie te ondernemen om daadwerkelijk verschil te maken in hun werkgeluk.
 • Het Werkgeluk werkboek is niet bedoeld voor mensen die verwachten dat kennis vergaren – zonder actie te ondernemen – automatisch tot verandering leidt.

 

Hi, ik ben Yaël

Ik kon niet verkroppen wat ik zag gebeuren in het werkende leven: de vermoeide zuchten op maandagochtend, de ongeïnspireerde blikken in de trein en het leven voor het weekend. Dat móet anders kunnen, dacht ik. En zo begon mijn werk als werkgelukdeskundige. Mijn missie? Zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk gelukkiger maken. Vanuit mijn achtergrond in de positieve psychologie en gedragsverandering vertaal ik wetenschappelijke inzichten over geluk op een toegankelijke manier naar praktische handvatten om het werkgeluk te versterken in workshops, (advies)trajecten en het ‘Werkgeluk werkboek’.

 

Dit vinden anderen van het Werkgeluk werkboek

Fantastisch boek, zeer praktisch: heeft me echt verder geholpen
 
Ontzettend fijn boek dat duidelijke handvatten geeft voor meer werkgeluk, op basis van een hele waslijst aan onderzoeken. De wetenschap wordt tastbaar gemaakt door de praktische aanpak met opdrachten en voorbeelden. De schrijver heeft daarnaast een leuke schrijfstijl wat het ook echt leuk maakt om het boek te lezen en je verder motiveert om praktisch aan de slag te gaan met de opdrachten.
 
Ik zou dit boek aanraden aan iedereen die meer over werkgeluk wil begrijpen en het leuk vindt om via experimenteren verbeteringen in het werkgeluk aan te brengen!

Eye opener

Geeft goed inzicht in de belangrijkste principes en bouwstenen voor werkgeluk, goed onderbouwd ook door verwijzing naar talloze onderzoeken. Ik kreeg een helder inzicht in de ware intenties die ertoe doen als ik geluk op mijn werk wil creëren. Door de P’s kon ik evalueren en signaleren wat goed gaat en wat beter kan bij mijn carrièrekeuzes.

Praktisch en leuk boek!!

Aanrader! Een praktisch boek dat de wetenschap over werkgeluk duidelijk vertaalt naar makkelijke en leuke oefeningen! Met de 4 P’s wordt werken aan je werkgeluk leuk en gemakkelijk gemaakt!

Geweldig boek, aanrader!

Wat een geweldig boek! Eindelijk een boek over werkgeluk dat de spijker op z’n kop slaat en leuke opdrachten geeft. Aanrader!

 

Geweldig goed boek

Een geweldig goed en bruikbaar boek. De verschillende concepten worden in heldere bewoordingen uitgelegd. Het boek is overzichtelijk, compleet en samenhangend. Dikke pluim voor de auteur. Echt een aanrader!