Yaël online leerprogramma

ONLINE PROGRAMMA

Baas over eigen leven

Hoe heerlijk zou het zijn als jij bepaalt hoe je leeft? Als je weer aan het roer staat en je eigen koers bepaalt? Als je voldoende tijd, energie en rust hebt om enthousiast de dagen en je toekomst tegemoet te treden? Wat als ik je vertel dat dat kan. En dat je dat zelf kunt leren, op je eigen tempo en het tegelijkertijd niet helemaal alleen hoeft te doen. Het is tijd om weer baas over jouw eigen leven te worden.

De laatste jaren zijn we vooral geconfronteerd met zaken waar we geen regie over hebben, met wat er allemaal vooral niet meer kan en met hoe we beperkt worden in onze vrijheid. Aan iedereen die het gevoel heeft geleefd te worden en niet meer aan het roer te staan van het eigen leven, wil ik laten zien dat er nog steeds heel veel is dat je kunt doen om weer baas over eigen leven te zijn; om je leven te leven zoals jij dat wil.

Wel: zelf je tijd optimaal indelen, ervoor zorgen dat je elke dag genoeg energie hebt, je mindset in je voordeel inzetten en regie over je toekomst krijgen.

Niet meer: geleefd worden door je agenda, opgebrand zijn, slachtoffer van negatieve gedachten zijn en geen regie over je toekomst hebben.

Is dit online programma geschikt voor jou?

HERKEN JIJ DIT?

Kun je meerdere hokjes hierboven aanvinken?
Dan past dit programma bij jou.

Met het online programma Baas over eigen leven, krijg je vier programma’s in één. Omdat de kracht ‘m er vooral inzit als deze aspecten elkaar gaan versterken.

WAT LEER JE

Je leert in dit
online programma

WAT JE KRIJGT

Dit krijg je allemaal

Investering: €399 (incl. btw) voor een jaar toegang.

Let's do this!